perjantai 12. lokakuuta 2012

tutti i tipi di pelle

Kaksi kaunsta nasta ajaa skootterlla lapi Firenzen keskustan. Tuuli hulmuaa hiuksissa, vanhat rakennukset kohoavat jylhina ja oinen lampo hivelee viela hetken heidan kasvojaan. Huulille nousee kaino hymy miesten katsellessa pitkaan heita, kuinka imartelevaa. Skootteri lipuu asfalttia pitkin kuin rakastavaisten kadet toistensa iholla yon pimeina tunteina, kaikki on kaunsta. Kaupungin valot luovat helminauhaa Firenzen kuulaalle iholle ja kaikilla on rauhallsta olla. Miten seksikasta..sensuellia.. ja suoraan kuin elokuvista.






kylla, otin itse kuvan! (kiitos google)







Ai etta miten tama oikeasti meni? Noh;




Kaunis nainen ajaa skootterilla lapi Firenzen keskustan kyydissaan matovalasta muistuttava suomalainen. Tuuli hulmuaa kuskin hiuksissa, takana olevalla hulmuaa tasan tarkkaan vain pitsipaita (ja kaksoisleuka) ja sehan sitten hulmuaakin oikein korvissa asti paljastaen hanen kauniin tiimalasivartalonsa, eikun hetkinen! Hymy tavoittaa kuskin huulikaaret, takana istuva kiljuu seksikkaan sensuellisti valilla kauhusta, ja kylla, miehet (ja kaikki muutkin, koiratkin) katsovat pitkaan heidan peraansa. Taisin mainta viime postauksessa jotain tasta liikenteesta? Nyrkit puristuu rystyset valkeina skootterin runkoon, paskat helminauhasta, silmia on pidettava kiinnii! Kylla, rauhallista, seksikasta ja sensuellia. Suoraan kuin Uuno Turhapurosta.



Tanaan siis kavimme Ilarian ystavien luona viettamassa iltaa. Porukkaa oli sankoin joukoin Firenzen ydinkeskustassa sijaitsevassa vanhassa kaksiossa. Iltaan sisaltyi ruokaa ja viinia. Ruoka oli mieletonta ja sita oli paljon, minulla tosin ei ollut hajuakaan mita syon, sen verran sain selville etta alkupaloissa teemana oli tonnikala monissa eri muodoissa. Paaruokana oli, tattadadaaa, pastaa! Varmaan ainut keskustelu mita illan aikana ymmarsin oli, ko ihmiset heittivat aarimmaisen hyvaa lappaa aiheenaan pastafari. Jep! Mutta ilta oli oikein mukava kokonaisuudessaan, voi kunpa suomessakin vietettaisi aikaa noin.


Kuten varmaan olette jo huomanneet, en ole laittanut itse ottamiani kuvia sitten tanne tulon ja tassapa on pieni arvoitus! En ota kuvia koska; a) en omista kameraa b) omistan kameran mutten viitsi leikkia turistia c) olen oikeasti Sotkamon Tipaksella ja huijaan vaan teita kaikkia!


Oikea vastaus on C. Vai sittenkin A? Noh, paatelkaa itse! ((huomenna ostan kameran e-baysta)


Buena notte vaan kaikille, palataan asiaan!


ps. Ei mitaan hajua mita otsikko meinaa, mutta se lukee minun taalta ostaman kasvomaidon etiketissa ja se on koomisen nakoinen. Tui Tui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti