tiistai 16. lokakuuta 2012

Lahettakaa minulle kirjoja

Varsinaisestihan olen niin tympaantynyt kamerattomuuteeni, joka jatkuu jatkumistaan, etten ole viitsinyt pitkastyttaa teita pitkilla teksteillani ja turhanpaivaisilla asioilla, koska kuitenkin haluaisitte nahda reissuani kuvina! Mutta jos mina edes hieman valottaisin kuulumisia!

Lauantaina aamusta paasin kaymaan Firenzen keskustakeskustassa ja voin sanoa etta VAU! Markkinat oli paheet, loysin varmaan jokaiselle kaverilleni miljoona tuliaista, ja itsekkin meinasin menna sekaisin tavaran maarasta vaikken varsinaisesti mikaan shoppailija olekkaan. Kaytiin myos katsomassa Duomo, ja voin kertoa etta oli henkea salpaava, huhhuh! Kylla mina siina kannykallani (....) muutaman kuvan rapsin, mutta paatin etta menen kunnolla kuvaamaan kameran saatuani. Mulla ja Firenzella on juurikin taysin se vaihe, ko ollaan seurusteltu se melkein pari viikkoa; kokoajan loytyy ihania uusia puolia, ah! Millonkohan ne alkaa kyllastyttamaan?


Tosiaan, oon aika paljon taalla ollessani lukenut, ja nyt on niin, etta kirjat alkaa loppua. Olen mm. lukenut Harrry Potter & puoliverinen prinssi kolme (3) kertaa. On tullut myos luettua Sofi Oksasen Puhdistus ja Aloitettua Taalla Pohjan Tahden Alla-trilogia. Kirjat on hyvia mutta haluan lisaa (otsikkoon viitaten)!


Sunnuntai iltana katsoin pyhassa yksinaisyydessani Monty Pythonin Life of Brianin ja onhan se hyva. Sita katsellessa mieleni valtasi elaman suuret kysymykset; Kayttivatko muinaiset roomalaissotilaat, jotka kirmailivat minimekossaan ja harjat kyparissaan, ollenkaan mitaan alushousujen kaltaisia, vai antoivatko he koko komeuden heilua paljaana minihamostensa alla? Mmmm, pyllyja. Toinen elokuva minka katsoin samaisena yona oli Someone like it hot, jota tahditti mm. aina niin ihana Marilyn Monroe! Uskomaton nainen uskomattomalla ulkonaolla! Saali miten ns. ihanteellinen naisvartalomalli on muuttunut vuosien  saatossa.



Katsokaa rakkaat ihmiset, en voi muuta kun suositella!






Seuraavan kerran postaan vasta kun omistan kuvamateriaalia, nama kirjoitukset ovat aarimmaisen tylsia! Nyt meinasin juoda vahan lisaa teeta, kuumeinen olo nimittain kolkuttelee. Syysflunssa se on nakojaan taallakin!


Pushei!





2 kommenttia:

  1. Taitaa mun joululahja sitte tulla tarpeeseen. ;)
    Ja pikaisia paranemisia, tai oikeestaan ei sairastamista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voeeee :3 nyt lukisin oikeasti vaikka suomenkielista raamattua, vaikka aikaisempi tatsi siihen on lahinna ollut sivujen repiminen satkapaperiksi silloin hurjina teinivuosina! Yritan olla sairastamatta, etta saisin vaikka joskus kirjeita postiin! puz <3

      Poista