torstai 18. lokakuuta 2012

All I ever wanted, all I ever needed

Voi elama, hirvea vimma olisi uudistua jotenkin ja sormet syyhyten taalla kerailen erinaisista liikkeista kaikkea ostoskoriin, mutta poistun aina sivuilta tyhjin kasin. No money, no funny! Loysin esimerkiksi aivan ihanan sivun jossa myydaan kosmetiikkaa aarimmaisen halvalla, sielta olisin tilannutkin jotain, mutta toimitusmaissa ei ollut italiaa jostain syysta. Kaykaa te edes tilaamassa, tilatkaa munkin edesta, linkin saatte tasta! En tieda johtuneeko meikki-innostukseni (joka muuten ei nay naamasta, viikko meikitta, woppidoo!) siita, ko tassa eilen eksyin erilaisten meikkivideoitten pariin aina yhta ihanassa youtubessa. Siella muuten on aivan  uskomattomia juttuja, jarjestaispa joku mun miljoonista italianystavista Halloween-bileet, tahtooo meikata!





Tassa aivan uskomaton nainen, hanta olen katsellut nama paivat!






Toisesta liikkeesta, jota ystavani Mynde suositteli, sisalsi mielettoman hienoja vaatteita, kenkia ja asusteita! Sielta loytyikin mm. kengat jotka haluaisin, paakallovillapaita ja sun muuta ihanaa. Huhhuh! Jos sita rahaa olisi niin voin kertoa etta ei olisi kauaa!


siis kattokaa nyt? AH!





villapaituli, aivan ihana.






Kuvat nakyy vahan niin ja nain, mutta eikohan siita jonkin verran ymmarra. Nama ihanuudet loytyy siis taalta. "Se Oikea" (takki) on pysytellyt viela piilossa, mutta tiedan tarkalleen millaisen haluan; metsanvihrean sellaisen armyhenkisen "valimallitakin", jospa se taalta loytyisi. Sit kans uudet maiharit on hakusessa, mutta niita nayttaa taalla olevan onneksi! 



Pahoittelut joutavanpaivaisesta paivityksesta, mutta kaykaa oikeasti kurkkaamassa sivuille, joita tassa juurikin suosittelin! Heippatihei!

2 kommenttia:

  1. Uu tuo paita ja nuo kengät on kyllä upeet :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei kai :( sydan pirstailena taalla olen, niin kerta!

      Poista