maanantai 1. lokakuuta 2012

Terrve.

On tämä Suomen syksy kyllä vielä nättiä, mutta oon kyllä tosin kiiitollinen että tätä tarvitsee vaan katsella enää muutama päivä (täten pelastuen loskapaskalta, aamen!). 6.10 suuntana siis oulu-helsinki-frankfurt-firenze, toivon oikein kovin etten kuole lentokenttiin, ja toisaalta olisi myös ihan mukava selvitä ehjänä ulos lentokoneestakin. 

Kyllä, liittyy lentopelkooni yhtäpaljon kuin.

Tänään jäähyväistelin isänpuolenperheeni, sinne jäin pikku-urpot kaipaamaan vanhinta urpoketta, onneksi jätkät on vielä niin pieniä, ettei ne vielä oikein ymmärrä tätä meikäläisen väliaikaista muuttoprosessia. Mutta harmikseni minä tajuan sitäkin enemmän ja tiedän jo nyt että varmaan raastan ranteeni auki foccaccialla ikävän johdosta (jonka jälkeen tod. näk. syön kyseisen herkun). 

Pakkaamisiin!

4 kommenttia:

  1. Moi! Löysin vahingossa blogisi ja kiinnostuin oitis, itsekkin olen entinen Kainuulainen. Täällä innolla odottelen uusia postauksia, ja varsinkin niitä missä olet jo päässyt paikan päälle tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja elämään!!!

    Terkuin Anne

    VastaaPoista
  2. Hei! Hassua että nyt jo eksyit tänne, mutta hienoa että pidit! :)jää ehdottomasti seurailemaan jatkossakin jos tuntuu kiinnostavalta.

    VastaaPoista
  3. ääääääää sinä nainen, pidä ikimuistoinen reissu ja ota kaikesta irti!<3 sait itelles uuden lukijan!;3

    VastaaPoista
  4. varmasti pidän! hihiii jee iina :)

    VastaaPoista