keskiviikko 10. lokakuuta 2012

MATKUSTAN YMPARI MAAILMAAA!!

Rakkaat ystavat, MA OLEN TAALLA VIIMEIN!! pahoittelen kirjoitukseni vajaavaisuutta, mutta eikohan tama kuvasta kirjoittajaansa aika hyvin. Minulla on ainakin miljoona juttua, mutta aloitan alusta; Sensuroimattoman idiootti matkapaivakirjani! uuuuuuu


 ps. nauttikaa miljoonista kuvista.


061012

Oulu-Helsinki-Frankfurt-Firenze


Oulu

Suussa maistuu oksennus ja kadet tarisee. Ei mikaan tyylikkain aloitus meikalaisen maailmanvalloitukselle, mutta kukin tyylillaan. Ehka tama tarina ja vihertavyys voi olla jonkun mielesta itsenaisen naisen merkki. Yksinaista, hyvin yksinaista. Onneksi tuossa edessa istuu mies jolla on Hello Kitty- tennarit, ne vahan piristaa. Pelottaa. Oulun lentokentan pihalla aiti joutui lahes repimaan mut autosta, jalat ei toiminu, tuntu ko olis koko keskushermosto ollu lamaantunu. Meikan kasitys mukavuudesta ei vaan satu tiivistymaan sanaan lentokone. Hrrrrr! Jos tama oulun minimaalinen kentta jo aiheuttaa tallaisia savareita niin ma odotan innolla Frankfurttia. tai sitten en.


Helsinki


Oaaaa duutsoneitten jukka, miten herkullista.



Franfurt 



On meika kylla ihme akka; mita isommaksi lentokentat muuttuu, sita helpommin ma loydan perille ja oon coolimpi ko itse muumien jaarouva. Mutta jaatavuudesta puheenollen, tama Franfurtin lentokentta.. Voisimpa sanoa etta tama on ko pieni kyla, mutta ko nain isoa kylaa sanottais varmaan jo kaupungiksi. vaha niiko kuhmoa. Mutta kylla kaenuun tyttoa nyt hammentaa! Lennot on menny yllattavan hyvin, silla olen matkojen ajaksi teleportannut itseni tylypahkaan! Enka edes itkeny, raivonnu, oksentanu tai kuollu koneessa. Tai no, vahan paasi ehka sellainen naisellinen pikkukyynel ko lahettiin oulusta nousemaan. Mut nythan meika on jo vanha konkari! On se kieltamatta ihan hienoa katella pilvia ylhaalta pain. Siis aina sen sekunnin ko erehtyy vahingossa katsomaan ulos ikkunasta. Taalla Saksassa on ihanan inhimilliset limpparipullot, iha niiko meillaki vanhaan hyvaan aikaan, MUTTA ihan itseni kunniaksi taidan nauttia yhden (1) saksalaisen olusen koska a) se on rrrraivohyvaa ja b) se on lahes halvempaa ko kahvi! Hihi!


Miten on mahdollista etten vielakaan tajua olevani lahdossa? Tai etta lahdin jo itseasiassa..


Tosi kiva ko ei oo sita kameraa :) en voi ottaa itestani sellasia ihania moi-oon-tas-lentokentalla-kuvia itsestani, surullista!


Sanoin asken terve kajaanilaiselle ystavalleni. Paitsi etta han oli saksalainen eika kajaanlainen. Eika edes meikan ystava. Huomaa olleensa liikenteessa aamukuudesta, eika oo mitenkaan mieletonta odotella yksin lentoa 5h. Sitapaitsi sorruin oluen tilasta kahviin, miten pahaa voi kahvi olla?! Hyi.

Jee en oo yksin enaa. Nyt taalla on varmaan miljoona kiinalaista mun kanssa. Banzai tai jotain.




*                                      *                                         *                                         *                             *


Lentokoneen ikkunoista alkaa pilkehtia mustan seassa kultaa. Alla avautuu Italia. Varmaan yksi elamani hienommista tunteista valehtelematta. Ciao Firenze, ollaan sopivat toisillemme, jooko?



Mutta ei, eihan meikalaisen tarina tietenkaan voi paattya noin imelasti; lohduttaako yhtaan etta minun (ja niiden kiinalaisten) laukut on paikassa X ja me paikassa Y, siinapa sitten heidan kanssaan jonotellaan lost&foundiin. villapaidassa. hiki. Mutta vihdoinkin perilla!




HHI! nain meni mun matkani, oli aika jarkyttava paiva. Mutta mulla on mielettomasti kerrottavaa ja kaikkea, palataan astialle huomenna!


Ciao! xoxox







6 kommenttia:

  1. mahtavuutta <3
    en hirveesti nauranu tälle: "Sanoin asken terve kajaanilaiselle ystavalleni. Paitsi etta han oli saksalainen eika kajaanlainen. Eika edes meikan ystava." :-D

    VastaaPoista
  2. Han istui myos edessani lentokoneessa! etta terveisia vain saksalaiselle JJ Kembolle <23

    VastaaPoista
  3. En jaksanu ees lukee kun tuosta fontista saa selvää :'3

    VastaaPoista
  4. harmillista :( mina saan vallan hyvin selvaa, mutta lukiastahan se on kiinni! Itse pidan tasta fontista, koska siita tulee mieleen kasin kirjoitettu teksti, eika ole turhan kliininen.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, todella piristävää lukemista ja varsinkin näin aamuksi :D Lisää kerrottavaa odottelen :)
    -Merde- ;)

    VastaaPoista